За нас

Водени от любовта към изкуството и възможностите, които предлага онлайн средата за лесна достъпност до повече съмишленици създадохме за Вас виртуалната стая на Смарт Арт.
Стремежът ни е да достигнем до възможно най-много хора, които поради местоживеенето си или други съображения нямат възможност да посетят на живо Арт работилнички и да почерпят опит и знания за любимото си занимание. Така всеки, който има желание, може да бъде част от това преживяване в уюта и сигурността на дома си в удобно за него време.

Тук ще може да откриете:
– Онлайн курсове за скрапбукинг, приложни изкуства, Photoshop, фотография и други разнообразни теми
– Уникални дигитални блокчета с дизайнерски хартии на различни тематики с надписи на български език
– Шаблони и схеми за изработка на различни декорации, кутии и др.
– Уникални файлове за режещи плотери
– Безплатни демонстрации
– Различни бонуси и подаръчета от нас за това, че ни подкрепяте

За целта сме се постарали да подготвим и набавим всички необходими условия и техника, които да послужат за професионално и качествено заснемане на видео курсовете, както и подходяща обработка на материалите, така, че да Ви поднесем по най-достъпен и ситезиран начин цялата необходима информация.
Предвидили сме участието на много гост лектори, които са изявени и доказани имена в своята област, за да сме сигурни, че ще получите възможно най-пълната и актуална информация към момента от хора, които работят активно и са детаилно запознати с тенденциите и търсенето на пазара.

Надяваме се да растем заедно с Вас по пътя, който сме избрали, да се развиваме и обогатяваме разнообразието от теми и ресурси, които да Ви предложим и да направим това място интересно и полезно.

В случай, че имате въпроси или идеи, които бихте искали да обсъдим, можете да се свържете с нас чрез Формата за контакти на сайта или на e-mail: smartartroom@yahoo.com .
Ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо и акуратно .

Присъединете се към нас и във Facebook групата ни ТУК.