Често Задавани Въпроси

Тук ще откриете отговорите на наи-Често Задаваните Въпроси.

След покупката на физически продукт(независимо дали самостоятелно или в комбинация с друг дигитален продукт) ще получи e-mail, че поръчката Ви се обработва.  Това означава, че плащането е завършено успешно. В рамките на 2-3 работни дни, както е описано под всеки физически продукт, ние ще имаме грижата да Ви изпратим по куриер поръчката.
Щом това се случи ще получите втори e-mail, който Ви информира, че обработването на Вашата поръчка е приключило. В този e-mail  трябва да има добавена бележка с номера на товарителницата, която може да проследите в сайта на Еконт – ТУК.
В случай, че не виждате бележката или сте изтрили съобщението, винаги можете да видите тази информация в „Моят профил“ –> „Поръчки“ –> Кликате на №****, който отговаря на поръчката, която Ви интересува. Още в началото, точно под „Обновявания на поръчката“ можете да намерите номера на товарителницата.

 

Всички файлове за изтегляне, до които имате достъп може да откриете в „Моят Профил“ –> „Изтегляния“ и да натиснете тъмно сивия бутон с името на файла, който желаете да свалите, след което свалянето на файла ще се задейства автоматично. Местоположението на сваления фаил се определя от това коя папка сте задали на своя браузър за изтегляния.

Клиповете от курса са заснети с възможно най-високото качество, което позволява съвременната техника. Все пак, за да Ви улесним и направим преживяването Ви по-добро решихме, че е добре да имате опции за качеството на клипа. Колкото по-висока е резолюцията с която гледате, толкова е възможно клиповете да се зареждат по-бавно. За това долу в дясно на всеки клип имате иконка за настройки(зъбчато колело). Кликайки на нея ви се дават два вида настройки за корекция според Вашите предпочитания:

  • Quality – от тук избирате  резолюцията на клипа ( Препоръчваме Ви да го оставите на Auto)
  • Speed – от тук можете да променяте скоростта на самия клип с до 2х
  • Също така имате възможност да отворите клипа на цял прозорец от иконката най-долу в дясно, както и да промените силата на звука според предпочитанията си.

Всички клипове към курсовете, които предлагаме са интегрирани на платформата на сайта и могат да се достъпят само и единствено от Вашия личен профил. Това е така с цел превенция на нарушаването на Авторското право и сродните му права, както и за защита на Личните данни, които се запазват през акаунта Ви в сайта.

Всички курсове, които сте закупили можете да достъпите от Моят профил –> Моите курсове –> избирате курс, който искате да гледате.
След като влезете в страницата на самия курс, ще можете да видите списък с всички клипове, които съдържа той. Можете да отворите конкретен клип или да започнете да ги гледате под ред. В момента, в който отворите някой от клиповете, под него можете да видите линк към предходния клип, линк към следващия клип и допълнителен линк към първоначалния списък с всички клипове от избрания курс.

Щом веднъж сте закупили определен продукт/фаил той остава във Вашия профил завинаги.
Няма ограничение на броя пъти които може да го свалите, ако имате необходимост.

След като вече имате инсталиран архиватор на компютъра, просто трябва да намерите мястото на което сте свалили файла.
Съветваме Ви всеки нов фаил да бъде предварително поместен в собствена папака, за да не смесвате различните продукти в една обща папка и така да избегнете объркване и затруднение при намиране на конкретен фаил по-късно.
С десен клик върху архивирания фаил избирате:
– за WinZIP:
Extract Here
– за 7-ZIP:
7-Zip –> Разархивиране тук
Архиваторът ще разархивира за Вас съдържанието на ZIP файла и ще имате достъп до всички изображения/файлове, които са събрани в него.
Съветваме Ви след като сте разархивирали ZIP файла да го изтриете от своя компютър, за да не хабите излишно място.

ВАЖНО!
Ако работите на Mac не е необходимо да инсталирате допълнително архивираща програма.
За да разархивирате файла е необходимо единствено  да кликнете два пъти върху него и компресираните файлове ще се разархивират автоматично в същата папка в която се намира ZIP файла.

Най-използваният архиватор за Windows е WinZIP и можете да го свалите безплатно от лицензирания му сайт ТУК.

Алтернатива е архиваторът 7-ZIP, който може да свалите от ТУК. Необходимо е предварително да знаете параметрите на своя компютър и да свалите адекватната за него версия.

Инсталацията и на двата архиватора е лесна и бърза. Единственото необходимо е да следвате стъпките, за да извършите инсталацията успешно.

ВАЖНО!
Ако работите на Mac не е необходимо да инсталирате допълнително архивираща програма.
За да разархивирате файла е необходимо единствено  да кликнете два пъти върху него и компресираните файлове ще се разархивират автоматично в същата папка в която се намира ZIP файла.

Файловете, които получавате са архивирани с цел да бъдат събрани повече от няколко файла на едно място и да не се налага да сваляте множество файлове последователно за един продукт. За да достъпите файловете и да може  да ги използвате е необходимо да имате инсталиран архиватор на Вашия компютър.

ВАЖНО!
Ако работите на Mac не е необходимо да инсталирате допълнително архивираща програма.
За да разархивирате файла е необходимо единствено  да кликнете два пъти върху него и компресираните файлове ще се разархивират автоматично в същата папка в която се намира ZIP файла.

За да свалите файловете, които сте закупили трябва да отидете в „Моят Профил“ –> „Изтегляния“ и да натиснете тъмно сивия бутон с името на файла, който желаете да свалите, след което свалянето на файла ще се задейства автоматично. Местоположението на сваления фаил се определя от това коя папка сте задали на своя браузър за изтегляния.