Политика на връщане/замяна

Поради естеството на предлаганите от нас продукти |Дигитални файлове и онлайн курсове| и реалната невъзможност клиента да върне обратно купения от него продукт без да може със сигурност да гарантира наличието на копия, които е запазил/съхранил ние НЕ предлагаме опция за връщане/замяна и възстановяване на паричната стойност, която е заплатена от клиента.

Изключение предвиждаме в случаите на дублирана поръчка|когато един и същ клиент е закупил по грешка два идентични продукта|. Обезщетението, което предлагаме е под формата на ваучер на стойността на дублираната поръчка, който може да бъде използван за покупка на друг наш продукт или връщане на сумата за дублирания продукт.

Изключение правят продуктите от категорията „Комплекти за Скрапбукинг“, които са физически/реални продукти и могат да бъдат върнати/заменени в 7 дневен срок от датата на получаване срещу възстановяване на сумата, платена от клиента и/или ваучер на стойността на продукта. 
В случай на връщане/замяна на закупените продукти, същите могат да бъдат приети единствено и само ако се намират във вида, в който са били изпратени, по тях няма явни следи от употреба и целостта на тяхната опаковка не е нарушена. В случай, че тези предпоставки не бъдат спазени, Дружеството си запазва правото да не уважни желанието за отказ от поръчка на клиента и да не възстанови платената от него цена.
Моля имайте предвид, че стойността на куриерската услуга остава за сметка на клиента. 

Важно!!!

Моля, обърнете внимание, че с регистрацията си в нашия сайт |задължително условие за осъществяване на покупка|, Вие се съгласявате и приемате тези правила.

Всичи цени в сайта на Дружеството са обявени в български лева и са видими индивидуално за всеки продукт/услуга на уебсайта на Дружеството. Публикуваните цени са крайни и включват всички данъци и такси.

Изключение правят единствено продуктите от категорията „Комплекти за Скрапбукинг“, за които клиентът заплаща допълнително куриерска такса в момента на получаване/доставяне на продуктите. Цената на доставката се определя според текущите условия на Еконт.

Покупката на всички спродукти/услуги на сайта на Дружеството се осъществява онлайн, чрез плащане с електронни средства за разплащане(дебитни/кредитни карти).

!!! Дружеството НЕ съхранява данните от Вашите средства за разплащане(дебитни/кредитни карти)!!!

В случай на възникнал проблем или въпроси от Ваша страна можете да се свържете с нас чрез Формата за контакти на сайта. Ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо и акуратно .

Последна актуализация: Юни, 2020 г.